Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Donanma İlkokulu

Telefon : 0 262 426 3303
Belgegeçer : 0 262 426 5652
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://donanmailkokulu.meb.k12.tr
Adres : YÜZBAŞILAR MAH. BAHRİYE ÜÇOK CAD. DEĞİRMENDERE / GÖLCÜK / KOCAELİ
VİZYON : Okulumuzdaki her bireyin eğitim ve öğretimin bütün aşamalarında çağımızın teknolojik gelişmelerinden yararlanabileceği,akademik,sosyal ve kültürel açıdan öğrencilerin gelişmelerine olanak sağlayabileceği bir çalışma ortamında,işbirliği içerisinde bir aile bütünlüğü bilincinde çalışmasını sağlamak.
MİSYON : Gelecekte kendisine,ailesine,topluma ışık tutan Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yaratıcı,bilgili, özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz il genelinde yapılan seviye belirleme sınavlarında ilk üç sırada yer almaktadır. Mezunlarımız seçkin liselere yerleşmektedir. Okulumuz bünyesinde halk oyunları, satranç,voleybol,masa tenisi,halk müziği korosu çalışmaları yapılmaktadır.

Öğretmen :43
Öğrenci :897
Derslik :32
Çok Amaçlı Salon :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4039
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler : 08:40 - 15:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : İstanbul’dan Kocaeli’ye 1.5 saate ulaşılır.Kocaeli Marmara Denizinin Kocaeli Körfezi kıyısındadır.Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı Şehir merkezine 80 Km mesafededir. Şehrimizde Ülkemizin büyük sanayi kuruluşları yer almaktadır.Ülkemizin nüfus bakımından en yoğun bölgelerinden birisidir. Gölcük 130.000 nüfuslu bir ilçedir. Donanma komutanlığı bu ilçede kurulmuştur. Bünyesinde bir de askeri tersane bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : MERKEZ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİ :20 KM İLÇE MERKEZİ : 3 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :